22-02-05

B

BacallàGezouten of gedroogde kabeljauw
Baci peruginiChocolaatjes uit Perugia met hazelnoot
Bagna CaudaWarme dipsaus op basis van ansjovis
BalsamicoAzijn, gerijpt in houten vaten, specialiteit uit Modena
BarbabietolaRode biet
BasilicoBasilicum
BavareseBavarois
BelgaWitloof
Ben cottoGoed doorbakken
BibitaFrisdrank
BieteWilde spinazie
BietolaSnijbiet, warmoes
BirraBier
Birra alla spinaBier van het vat
BiscottiKoekjes
BiscottoBeschuit
BisteccaBiefstuk
Bistecca alla fiorentinaT-bone steak
BocconcinoHapje
BollitoGekookt
BorlottoRomeinse bleekroze bonen met donkere vlekjes, die zowel vers als gedroogd heel populair zijn.
BoscaioloVan het bos : met paddestoelen bereid
BottargaGezouten kuit van tonijn
BottigliaFles
BranzinoZeebaars
BrasatoGestoofd
BresaoloDonkerrood, licht gezouten, gedroogd rundsvlees, specialiteit uit Valtellina, Lombardije
BroccoloBroccoli
BrodoBouillon
BruciatoAangebrand
BruscandoliHoppescheut
BruschettaSnee geroosterd brood
BucatiniHolle, lange pastasoort, vooral uit Campanië en Lazio
BudinoPudding
BuriddaVissoep uit Ligurië

Burro

 

Boter

14:59 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.